PANSİYONUMUZ HAKKINDA GENEL BİLGİ

Okulumuzdaki pansiyonumuz ilin değişik liselerinde okuyan öğrencilerine barınma imkanı sağlamaktadır.

30.12.2012 5040

Mülkiyeti Bitlis Vakıflar Bölge Müdürlüğü’ ne ait olan 200 öğrenci kapasiteli Yurt binası 2001 yılında yapılan protokolle Bakanlığımıza bina kullanın hakkı tanınmıştır. 2002 yılından beri yurt binasının tüm iş ve işlemleri Müdürlüğümüz tarafından yürütülmektedir. Yurtta kalan tüm öğrencilerin iaşe, kırtasiye ve giyim yardımları müdürlüğümüzce yapılmaktadır. 2010 yılından itibaren Bitlis Vakıflar Bölge Müdürlüğü Yurt Hizmet binasını Bakanlığımıza devretmiş bulunmaktadır. Şırnak’ın ilk pansiyonu kimliğini taşıyan yurdumuz, ilin değişik liselerinde okuyan öğrencilerine barınma imkanı sağlamaktadır. Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, Anadolu Meslek Lisesi, Şırnak Lisesi bu okullardan birkaçıdır. Şırnak’ın çevresinde ( çevre illerden: Batman, Muş, Van, Diyarbakır, Siirt, Bitlis .vs.) gelen öğrencilerimiz, hem OKS puanıyla hem de mahalli sınavla pansiyonumuzda barınma imkanına kavuşmaktadırlar. Öğrencilerimizin her türlü günlük edimleri, burada geçmektedir. Pansiyonumuzda oyun sahası, 24 saat sıcak su, Projesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanlığı tarafından kabul edilen internet destekli kütüphane, LİG TV, D-SMART Yayınları,  Yaklaşık 1000 litre su arıtan Reverse Osmos sistemiyle öğrencilerimize kaliteli hizmet sunmaktadır.

İLETİŞİM BİLGİLERİ

Adres: Gündoğdu Mahallesi